Det är Madame och Overlord som driver Zlix och vi har Göteborg som bas. Madame är en dominant och het kvinna i sina bästa år och lever sedan många år tillsammans med Overlord, som är en maskulin dominant man. (Vill du komma i kontakt med oss använd formuläret under Kontakta oss.) Vi gillar att ha sex med både män och kvinnor, två eller flera, var för sig eller tillsammans. Ibland gillar vi lite hårdare tag, ibland dominanslekar och ibland är det gott med en skopa vanilj.

Hur uppstod Zlix?

Zlix uppstod ur det behov vi kände när vi gav oss ut i swingersvärlden. Vi kände oss avspända och frisinnade men upptäckte snabbt att klubbvärlden var stratifierad och smal. Klubbarna var hetronormativa och inte alls så som vi föreställt oss att det skulle kunna vara. Vi hade hoppats på massor av vild och galen sex med härliga människor men istället möttes vi av fikande par som tittade på oss med skepsis då vi föreslog andra konstellationer än man/kvinna, två män på en kvinna eller många män på en kvinna. Vi hittade helt enkelt inte det vi sökte.

Vem trivs på Zlix?

Tanken är att det här på Zlix skall vara många trevliga människor som tillsammans skapar grogrunden för många spännande möten. Vi Zlixare kommer att vara lika olika som alla andra människor du känner men med det gemensamt att vi gillar att ha sex med både män och kvinnor. Detta gäller självfallet även dig – sen är det  upp till dig vilken etikett du vill sätta på dig själv och hur du vill definiera dig och kalla dig! Du gillar att umgås med trevliga och sociala människor och social interaktion är ett krav! Zlix har sin bas i Göteborg fast vi har medlemmar över hela Sverige (och faktiskt även utanför Sveriges gränser)!

När startade Zlix?

Zlix startade hösten 2013 som en idé och formades under vintern/våren 2013-14 till vad det är idag. Siten kom upp i slutet av mars 2014.

Hur många medlemmar har Zlix?

Idag har vi ungefär 500 sidmedlemmar; alla är olika men med det gemensamt att de gillar att ha sex med både män och kvinnor! Vi är ca 50 aktiva medlemmar som regelbundet träffas för fester, middagar och andra aktiviteter. Aktiv medlem blir du genom att anmäla dig till ett större event såsom en Zlixkväll samt att betala medlemsavgift. Deltagande enbart på sidan är i dagsläget gratis.

Måste man vara medlem för att få vara med på fester eller resa med Zlix och vad kostar det?

Ja, du måste vara medlem, klicka ovan på länken Jag vill vara med och registrera dig för tillgång till siten. Det är i dagsläget gratis att delta på hemsidan. För att få komma på något av våra event måste du bli betalande medlem. Du betalar medlemsavgift vid första eventet.

Kommer jag att få knulla om jag går med i Zlix?

Kanske får du det, men det hänger precis som i alla andra sammanhang på dig och på hur du för dig. Zlix är ingen kontaktförmedling utan en plattform för våra medlemmar där de träffas i olika grupper och sammanhang.

Jag har blivit medlem men tycker att det verkar vara väldigt lite aktivitet?

Mycket av Zlix verksamhet försiggår i olika grupperingar; det finns både öppna, slutna och hemliga grupperingar. Det händer en hel del ”under täcket” som inte alla ser, då det är upp till gruppmoderatorerna att bjuda in Zlixare att delta. För att bli inbjuden till tex middagar  måste folk veta vem du är och vad du gillar. Fyll därför  i din profil mycket noggrant och ta kontakt med medlemmar via mail och chatt. Ha en profilbild som är tilltalande. Vill du själv hosta tex en middag så lägg upp en grupp; bestäm kriterierna för deltagande och börja lära känna folk som du sedan bjuder in! 🙂 Vad som händer på din middag bestämmer du; ramar, kostnader etc.

Varför är hemsidan så knölig att använda?

Denna hemsida anpassades för en liten exklusiv grupp från början. Nu har vi vuxit så mycket att det inte håller längre och en ny hemsida är på väg med hjälp av en wp-stjärna som vi raggat upp här i början av hösten. Vi kommer framgent att göra sidan reklamfinansierad så att vi kan fortsätta att tillhandahålla sidan gratis till dig som användare. Mer info kommer!

 

 

Zlix erbjuder ramen;
du fyller den med din egen bild!

 

tavelram